Loading...

Specialisaties

Onze specialisaties

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen, met een gedegen achtergrond in de techniek of processing.

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de tekentechnische branche. Door deze focus kunnen wij onze dienstverlening optimaal invullen.

Bekijk onze specialisaties

Wij zetten onze specialisten in voor u

HFC

Engineering en werkvoorbereiding van HFC en Glasvezel projecten.

Glasvezel

Complete engineering en of werkvoorbereiding. Boorplannen voor Gestuurde Boringen, Persplannen voor raketpersingen, Werkplannen voor boogboringen en zinkers en Werktekeningen of vergunningstekeningen.

Detachering

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de voorbereiding en tekentechnische.

Sleufloze technieken

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de voorbereiding.

Omgevings/stakeholders management

waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de voorbereiding en tekentechnische branche.

Heeft u onze specialisatie nodig?

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar!
Contact