Loading...

Over ons

Ontmoet ons team

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen, met een gedegen achtergrond in de techniek of processing.

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de telecom branche. Door deze focus kunnen wij onze dienstverlening optimaal invullen.

Contact

Wij zijn op zoek naar nieuw talent!

Kwaliteit is onze passie

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen, met een gedegen achtergrond in de techniek of processing.

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de telecom branche. Door deze focus kunnen wij onze dienstverlening optimaal invullen. De voornaamste diensten die wij leveren zijn in kort bestek: Projectrealisatie door Caddesign medewerkers / Inzet van ervaren tekenaars of ontwerpers en werkvoorbereiders. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Wij staan voor flexibiliteit, precisie en kennis

Contact

Over Caddsign

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen, met een gedegen achtergrond in de techniek of processing.

Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de tekentechnische branche. Door deze focus kunnen wij onze dienstverlening optimaal invullen. De voornaamste diensten die wij leveren zijn in kort bestek: Projectrealisatie door Caddesign medewerkers / Inzet van ervaren tekenaars of ontwerpers en werkvoorbereiders. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Wij staan voor flexibiliteit, precisie en kennis

Contact

Specialisaties

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen , met een gedegen achtergrond in de techniek of processing. Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings- of aanneemovereenkomst, waarna Caddesign medewerkers op lokatie of intern zorgen voor uitvoering conform de afspraken. Caddesign is uitsluitend aktief in de werkvoorbereiding en tekentechnische branche. Door deze focus kunnen wij onze dienstverlening optimaal invullen.

Diensten

Projectmanagement

Geen project is hetzelfde. Projecten worden complexer. Door grote betrokkenheid kijkt de omgeving kritisch naar veranderingen. Caddesign creëert draagvlak, begrip en duidelijkheid.

Meer informatie

Werkvoorbereiding

Caddesign voert projecten uit met een team van eigen medewerkers; allen , met een gedegen achtergrond in de techniek of processing. Projecten nemen wij aan op basis van een aanbestedings.

Meer informatie

Engineering

Als engineer werken wij in teamverband en zijn we verantwoordelijk voor de complete engineering van glasvezel- en/of coaxaansluitingen. Wij verzorgen het complete ontwerp van de aansluiting (inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen) en verzorgen de werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.

Meer informatie

Een greep uit onze opdrachtgevers